Ndemic Creations Review

by

Un virus necunoscut tocmai a infectat Pacietul Zero si e pe cale sa extermine specia umana. Telul tau in joc, din fericire, nu e sa salvezi lumea si sa primesti medalii ci sa ajuti virusul sa se dezvolte, sa scape de antidot si, cum am spus mai sus, sa omoare pe toti de pe planeta.

Ndemic Creations Review World Map

Stiu ca suna macabru insa, macar o data, jucam si noi rolul celor rai. Incepi cu o mica bacterie pe care trebuie sa o plantezi intr-o tara alesa de tine. Apoi astepti ca din ce in ce mai multi oameni sa fie infectati si sa raspandeasca noua pandemie. Cu cat infectezi mai multi si cu cat bacteria ta evolueaza primesti puncte de ADN pe care le folosesti la diferite upgradeuri.

Ndemic Creations Review Plague Type

Sa nu va asteptati ca lumea sa moara pur si simpla fara a se lupta cu boala. Cu cat mai multi oameni sunt infectati cu atat cresc sansele ca bacteria sa fie descoperita, studiata si sa inceapa lucru la un antidot. Strategie consta in modul in care iti tunezi pandemia. Ca sa scapi de lupa oamenilor de stiinta trebuie sa fii putin siret si mai ales rabdator.

Ndemic Creations Review Pax-12

Fiecare pandemie are diferite caracteristici : transmisibilitate, simtome si abilitati. Poti astfel sa ii imbunatatesti rezistenta la mediul arid sau rece, sa o mutezi sa infecteze si pasarile, sobolanii sau insectele. Fiecare particularitate afecteaza modul in care se comporta bacteria si modul in care se raspandeste. Oamenii calatoresc, fie pe jos, cu masina, cu avionul sau cu vaporul, purtand cu ei si inamicul invizibil. Daca upgradezi bacteria sa reziste la sistemele de imunizare din avioane de exemplu atunci cu siguranta vei incepe sa vezi pe harta noi si noi tari infectate de calatori cu avionul.

Ndemic Creations Review Symptoms

Pana aici pare destul de simplu. Intaresti bacteria si astepti ca toti sa fie infectati. Infectat nu inseamna ca e si mort. Nu inca. Upgradand simtomele poti obtine combinatii de efecte din ce in ce mai letale. Totodata mai imbunatatesti si transmisibilitatea daca, de exemplu pandemia provoaca tusea infestatilor. Unde e insa strategia? Ndemic Creations sustine ca jocul este unu de strategie si asa si este. Daca pandemia ta este letala prea devreme atunci rautaciosii oameni de stiinta o vor studia si vor crea un antidot inainte sa omori toata planeta. Daca reusesti sa infestezi pe toata lumea dar simtomele sunt prea usoare atunci din nou dai timp destul pentru crearea unui antidot. Tu trebuie sa analizezi bine situatia, sa vezi ce tari investesc bani mai multi in cercetare, sa incerci sa obtii combouri de simtome care sa impiedice avansarea cercetarii si sa ai rabdare pana in momentul oportun in care sa dezlantui cele mai devastatoare simtome.

Intre timp, pentru a inlatura eventuala monotonie jocul iti furnizeaza mesaje de genul “France bombs infected cities” sau “Russians execute infected citizens”. Destul de amuzante si bine impletite cu cele cu adevarat relevante cum ar fi “Russia shuts down all airports”.

Ndemic Creations Review Disease

Primele tipuri de pandemii sunt destul de usor de tinut in frau si de manipulat. Pe parcurs apar si diverse gene pe care insa nu le poti introduce decat daca upgradezi jocul la varianta full (adica sa il cumperi). Eu zic ca se merita cumparat pentru ca devine frustrant de greu la un moment dat si acele gene in plus fac diferenta exact necesara pentru a avansa.

Spre final, daca alegi sa platesti pentru un upgrade vei avea posibilitatea sa joci cu tipuri din ce in ce mai interesante de pandemii, virusi ce controleaza mintea oamenilor sau zombi. Totusi si versiunea free iti ofera destul de multe ore de joc si o experienta foarte placuta.