Marvel Avengers Alliance Review

by

Marvel Avengers Alliance nu se ridica la nivelul a DC Universe si din pacata developerii nici nu vor sa se ridice la acel nivel. E bine totusi ca avem un joc online cu marca Marvel.

Jocul contine aproape toti eroii din universul Marvel si aproape toti sunt disponibili pentru a fi achizitionati. Este drept, numarul lor este impresionant insa pentru a ii debloca pe toti va trebui sa joci destul de mult.

Marvel Avengers Alliance Review

Grafica este ok. Se putea sa fie mai buna, dar este ok. Cel putin pentru fanii benzilor desenate vor aprecia cu siguranta animatiile si protretele eroilor. Cand spun animatii vorbesc doar despre eroi. Jocul este static, cu scene imobile peste care sunt suprapuse luptele. Pare putin cam retro .. dar de fapt sporeste sentimentul de benzi desenate, deci as trece acest aspect la plusuri.

Marvel Avengers Alliance Review

Obiectivul tau este sa te lupti cu inamici si iar sa te lupti cu inamici si iar sa te lupti cu inamici etc etc etc. Multe etc-uri. Totul ce e interesant se intampla in luptele cu alti jucatori insa dupa un numar de jocuri se observa o clara repetitie a buildurilor si a stilurilor de joc. E drept, ai multi eroi si poti sa iti faci builduri diferite, dar unele formatii sunt evident superioare asa ca le vei din nou si din nou si din nou si din nou. Stiu ca devin plictisitor insa pur si simplu incerc sa evidentiez experienta jocului. Chiar daca esti fan al genului si fan Marvel tot plictisitor devine dupa un timp. Sa nu mai vorbim despre muzica. E prima care iti sare in ochi (in urechi) pentru ca e prea serioasa si prea putin diversa si se tot repeta si repeta si repeta. Poti opri muzica insa sincer, jocurile au muzica pentru a crea ambient si ma puteti numi prea pretentios insa un joc ce se vrea a fi reprezentativ, momentan, pentru Marvel, in 2012, ar trebui sa aiba o gama diversa de melodii.

Marvel Avengers Alliance Review

In joc totul se cumpara cu argint si aur. Ca sa strangi argint iti trimiti eroii in misiuni. Ca sa fie cat mai eficace, iti trebuie un avion. Ca sa cumperi un avion iti trebuie aur care, evident, se cumpara cu bani adevarati. De asemenea si un numar considerabil de prieteni iti aduce castiguri in aur, insa poate unii dintre noi nu suntem chiar atat de prietenosi.

Revenind la experienta jocului, chiar cu riscul de a ma repeta, totul in Marvel Avengers Alliance consta in repetarea a ceea ce deja ai repetat de 1000 de ori. Chiar si misiunile. Cu cat ai eroii mai buni cu atat poti termina misiunile mai bine si poti obtine mai multe stele. Asta inseamna sa repeti misiunile deja facute de 20 de ori pana ajungi la scorul perfect.

Marvel Avengers Alliance Review

Ce credeti ca inseamna fullscreen? Un patrat inconjurat de margini negre? Normal ca nu insa nu de aceasi parere sunt si developerii. Sincer… 2012… Marvel … come on.

Daca marginile negre nu sunt destul de enervane atunci mesajele in care ti se reaminteste ca si prietenii tai pot juca cu tine sunt cu siguranta. Dar daca nu am nici un prieten? Degeaba, jocul tot te roaga sa mai chemi cativa prieteni sa joace cu tine. E drept, majoritatea jocurilor de acest gen au acest tip de mesaje insa cel putin pe facebook unele mesaje nu pot fi inchise pana nu dai share la prieteni. E enervant atat pentru tine cat si pentru eventualii prieteni pe care ii ai.

Concluzia? Jocul a fost facut doar pentru a exploata popularitatea filmelor Marvel. Exista multe lucruri bune, cum ar fi buildurile diferite, animatiile eroilor, sentimentul de benzi desenate insa, din pacate, sunt umbrite de repetitivitate, muzica sacaitoare, mesajele exasperante si prostul raport intre timpul petrecut in jucand si progresul pe parcursul jocului in sine.