KULTAN The World Beyond Review

by

Dupa cum stiti, toy-machines.ro este tot timpul in cautare de jocuri browser-based care sa aduca ceva nou si incitant. De aceasta data ne-am oprit asupra lui KULTAN, realizat de cei de la BigPoint , intrucat propune explorarea unei lumi si ridica intrebarea de a fi un PVPer neinfricat sau un avid dupa averi nepretuite. .. “Cuvinte cam mari de la un browser game” insa am hotarat sa-i dam o sansa oricum.

KULTAN The World Beyond Review

Sa incepem cu o scurta descriere a lumii : Kultan este trei clase (Aventurier, Comandant si Mistic ) fiecare cu partea lui de lume (Caliphate Almeerah, Tian Empire si Republic of Gudthom). Clasele sunt destul de echilibrate si fiecare “lume” ofera un buff special pe care va vom lasa sa-l descoperiti singuri.

Grafica jocului este mai mult decat ne-am fi asteptat de la un joc browser-based free-to-play… aduce mai mult a grafica unui joc single-player.

In ceea ce priveste actiunile si interactiunile intre caractere lucrurile nu mai sunt atat de stralucite. Miscarea se face ca la majoritatea MMO-urilor prin click dreapta, iar atacul cu click stanga si auto-atack pana moare inamicul sau .. in cazuri mai putin fericite.. pana mori tu 🙂 .

Nu va lasati dezamagiti de critica noastra intrucat jocul pastreaza totusi cateva aspecte ale bataliilor maritime si anume va permite miscarea in timp ce trageti asupra inamicilor, va pune la dispozitie un set de skille diversificat in functie de matelotii pe care ii veti avea in echipaj insa la un moment dat capata o oarecare “aroma” de fantasy game ceea ce nu e neaparat un lucru rau.

KULTAN The World Beyond Review

Questurile sunt destul de generale si intinse pe suprafete relative mari. Va trebui sa explorati de zor sa gasiti questuri noi de multe ori avand impresia ca sunteti in deriva.

KULTAN The World Beyond Review

Ce am remarcat in schimb inca de la inceput si a compensate pentru multe neajusuri, a fost grafica de-a dreptu impresionanta pentru un browser-game. Desi ma asteptam sa fie obositoare intinderea “nesfarsita” de apa, datorita contrastelor bine realizate , este mai degraba placuta decat obositoare.

KULTAN The World Beyond Review

Una peste alta este un joc bine realizat, desi l-am criticat cam mult pe alocuri insa daca sunteti in cautarea unui joc cu specific maritim si va plac PvP-urile in general cu siguranta va va incanta.

Lasa-ne un comment cu parerea ta sau cere o a doua parere despre un joc pe care ai dori sa-l incerci si noi il vom analiza pentru tine ;).