FarCry 3 – Review

by

FarCry 3 este un FPS care continua seria intriganta de aceasta data ducand actiunea intr-un mediu tropical, cu o bogata fauna si flora ce te va ajuta de-a lungul calatoriei tale.

Far Cry 3 Reviews

Povestea incepe intr-un mod incitant unde tu impreuna cu fratele tau si alti prieteni vizitati o insula intr-o vacanta insa acestia sunt rapiti de pirati si misiunea ta este sa-I eliberezi. Inca de la inceputul jocului iti sunt prezentate insulele si personajele cheie care le controleaza, iti sunt prezentate skillurile, fauna si flora si scopurile in care acestea pot fi folosite.

Far Cry 3 Reviews

Desi povestea este putin prea rupta de realitate intrucat la un moment dat te trezesti facand questuri care nu au nici o legatura cu scopul tau, experienta generala este satisfacatoare. Este un shooter reusit , intrigant in care tot timpul ai diverse incercari ce te vor tine in suspans.

Structura jocului este una foarte interesanta, se pastreaza intr-o oarecare masura idea din FarCry 2 si anume aceea ca eliberezi outposturi care devin safe zones unde poti cumpara munitie si alte consumabile. Cucerirea acestor outposturi devine din ce in ce mai solicitanta, mai ales prin introducerea sistemelor de alarma , care daca sunt declansate vor aduce intariri in cateva secunde inamicilor.

Jocul pune la incercare in nenumarate randuri inteligenta jucatorilor intrucat aceleasi questuri pot fi facute in diverse moduri fapt ce face din acest joc o experienta incitanta in mod constant.

Pe masura ce avansezi dobandesti noi skilluri, ce iti vor usura activitatile si sincer sa fiu, nimic nu se compara cu asasinarea unui pirat si aruncarea unui cutzit in capul altuia dintr-o singura miscare.

Far Cry 3 Reviews B

Ideea jocului este una de exceptie dupa parerea nostra intrucat este menita sa multumeasca o gama foarte variata de jucatori. Ai atat de multe activitati de facut incat nu ai cum sa te plictisesti si nici nu iti dai seama cand trece timpul.

Far Cry 3 Reviews

Grafica de exceptie, animatiile si atmosfera pe care o creeaza ne fac sa-l recomandam cu caldura.