DarkOrbit Review

by

Galaxii indepartate si aventuri nemasurate. In DarkOrbit este un pilot spatial. E un joc mmo spatial, gratuit, si nu se rezuma doar la pilotarea navei ci si la explorarea spatiului, gasirea si cercetarea unor galaxii unde nimeni nu a mai fost pana la tine.

Dark Orbit Review

Povestea

Al treilea secol a adus multe schimbari pe Pamant. Clima s-a schimbat. Natura s-a schimbat si civilizatia umana a fost fortata sa isi gaseasca un nou habibat pentru a-si continua existenta. Au reusit sa descopere diferite planete in spatiu si sa isi construiasca acolo colonii.
Formarea a trei companii gigant a dus la unele conflicte si la izbugnirea razboiului. Patru secole aceste trei comanii au purtat razboi. Pentru ca tocmai ai absolvit Academia Spatiala e randul tau sa te alaturi uneia dintre cele trei companii.

Razboiul Companiilor

Exista trei companii in DarkOrbit carora te poti alatura, fiecare oferind un gameplay diferit.
Initial ai o nava mica si cateva arme simple. Distrugi cateva NPC-uri, termini niste quest-uri, colectezi Prometium si vei avea destule credite pentru arme noi si imbunatatiri pentru nava ta. Numarul de nave pe care le poti achizitiona este insa destul de mic, din pacate.

Controlul si inamicii

Controlul navei e foarte simplu, poti zbura in orice directie doresti in spatiul infinit din DarkOrbit. Problema e cand te intalnesti cu inamici. Pentru a rezista acestor intalniri posibil mortale trebuie sa iti upgradezi din Skylap nava cat mai repede si cat mai bine cu putinta.

Dark Orbit Review

Salveaza Uridiumul

Uridiumul e foarte greu de gasit la nivele mai mari asa ca cel primit la inceput, din quest-urile initiale, ar trebui foarte bine gestionat.

In fiecare zi exista cate un bonus pe care il primesti daca te conectezi. Nu e mult dar merita considerand ca e gratis.

Quest-urile reprezinta singurul mod in care poti obtine Uridiums si credite, precum si puncte de experienta. Complexitatea lor creste odata cu nivelul, de la simplul cules de Endurium pana la o mega lupta contra a 30 de Goliath pe o harta pvp.

Te poti alatura unui clan daca dispui de 50.000 de credite. Exista mii de clanuri ce iti pot oferi un mod de joc mai organizat si , de ce nu, mai protejat de posibili atacatori aleatori in spatiu.

Ca si concluzie, Dark Orbit merita incercat macar pentru ca are destul de multe de oferit. Grafica si sunetele sunt decente, gameplay-ul poate fi interesant pentru iubitorii de gen. Per total un joc placut, probabil foarte apreciat de game-rii iubitori de nave spatiale, rachete interplanetare, raze laser si mineritul spatial.