Un nou concurs marca Game-Reviews – Câștigă 1780 Riot Points

by

Ne-am gandit ca ar fi timpul pentru un nou concurs marca Game-Reviews unde castigatorii vor primi din partea noastra 1780 Riot Points.Nu mai astepta, citeste instructiunile si urmareste tragerea la sorti.

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra în concurs este sa lasi un comentariu cu ce build alegi cel mai des pe campionul tau favorit si sa dai ”Like” paginii noastre de Facebook.

1. Poate participa oricine, nu exista limita de vârsta trebuie doar sa fie rezident în România.
2. Fiecare concurent se poate înscrie o singura data!
3. Concurentii trebuie sa lase un comentariu in care sa zica ce build aleg cel mai des pe campionul favorit. Comentariile trebuiesc postate folosind casuta de comentarii.
4. Concurentii trebuie sa dea “Like” paginii noastre de Facebook.
5. Concursul se va desfasura în perioada: 31.01.2013 – 06.02.2013 .
6. Premiul va fi acordate prin tragere la sorți în data de 07.02.2013, iar înregistrarea extragerii va fi postată pe Facebook, Twitter, Youtube și Blog.

Pentru a evita ca participantii sa se inspire din comentariile anterioare (Copy & Paste) în loc să-și exprime propriile păreri, am hotărât să nu mai facem publice comentariile, ci vom preciza doar numele celor care participă, pe parcurs.

Mecanismul concursului este același iar toate comentariile sunt moderate. Așteptăm răspunsurile voastre și fie ca norocul să fie de partea celui mai înfocat gamer.

După încheierea concursului, toate comentariile vor fi (re)publicate.