LoLForumEu Tournament

by

Baietii de la lolforum.eu s-au gandit ca ar fi cazul sa mai trezeasca din amorteala comunitatea League of Legends din Romania, sa ii puna la treaba, organizand un Tournament 5 vs 5. Pentru a intra in acest Turneu tot ce trebuie sa faci este :

Regulament

  1. Fiecare echipa are dreptul la 2 rezerve .
  2. Dupa terminarea meciului , imi prezentati mie sau altor organizatori “Screenshot” cu ” Victory” . Daca nu aveti , meciul se reia sau descalifica ambele echipe daca exista certuri intre ele.
  3. Vor primi rp DOAR CEI CARE JOACA , NU SI REZERVELE !!!
  4. Nu aveti voie sa imprumutati un jucator de la o alta echipa .
  5. Mod de joc : Draft Pick .
  6. Toate meciurile se vor juca in tip single elimination, semifinalele si finala mica se vor juca in sistem BO3 ( Best of 3 ) iar finala mare se va juca in sistem BO5 ( Best of 5 ) !

Premii

  1. Locul 1 – 3200RP/membru + Triumphant Ryze/membru
  2. Locul 2 – 2600RP/membru
  3. Locul 3 – 1800RP/membru
  4. Locul 4 – 800RP/membru

Turneul va incepe pe data de 04.04.2015 .

Daca o echipa este incompleta sau nu e prezenta pana la ora 12:30 , acea echipa este descalificata fara a mai cere explicatii mie sau altor organizatori .

Echipele inscrise le puteti vedea aici —> http://challonge.com/lolrom5v5/participants , cat si pe forum la : http://lolforum.eu/showthread.php?tid=82

ATENTIE : Echipele se pot inscrie aici : http://lolforum.eu/showthread.php?tid=82 , sau privat la Boicu Iulian, String Madalin sau Ciente Eric