League Of Legends – Câștigă 1780 Riot Points

by

Ne bucuram ca avem parte de o comunitate in continua crestere motiv pentru care ne-am gandit sa va rasplatim cu un concurs unde castigatorii vor primi din partea noastra 1780 Riot Points.Nu mai astepta, citeste instructiunile si urmareste tragerea la sorti.

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra în concurs este sa raspunzi, printr-un comentariu lasat în casuta de cometarii, la întrebarea ”Care este eroul vostru favorit in League Of Legends?” si sa dai ”Like” paginii noastre de Facebook.

1.Poate participa oricine, nu exista limita de vârsta trebuie doar sa fie rezident în România.
2.Fiecare concurent se poate înscrie o singura data!
3.Concurentii trebuie sa raspunda corect la întrebarea ”Care este eroul vostru favorit in League Of Legends?” printr-un comentariu la acest articol. Comentariile trebuie postate folosind casuta de comentarii.
4.Concurentii trebuie sa dea “Like” paginii noastre de Facebook.
5.Concursul se va desfasura în perioada: 05.01.2013 – 10.01.2013 .
6.Premiul va fi acordate prin tragere la sorți în data de 11.01.2013, iar înregistrarea extragerii va fi postată pe Facebook, Twitter și blog.

Pentru a evita ca, concurentii sa se inspire din comentariile anterioare (Copy & Paste) în loc să-și exprime propriile păreri, am hotărât să nu mai facem publice comentariile, ci vom preciza doar numele celor care participă, pe parcurs.

Mecanismul concursului este același iar toate comentariile sunt moderate. Așteptăm răspunsurile voastre și fie ca norocul să fie de partea celui mai înfocat gamer.

După încheierea concursului, toate comentariile vor fi (re)publicate.

Din moment ce nu putem imparti premiul initial ne-am hotarat sa mai acordam inca doua premii a cate 5 euro / premiu daca pagina noastra de Facebook ajunge la 200 likes pana la terminarea concursului.Bineinteles ca regulamentul ii acelasi.